yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve kötü sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Etkili sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar can kurtarmaktadır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıkan dumanın ve faziletli ısının autarı çıkmasını önlemek ciğerin bapnın sapa muhakkak kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye edinmek; dayanıklı, bedii baplara en elverişli fiyatlarla mevla çıkmak sinein İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilgelik alabilirsiniz.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir ateş takkadak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak kuruluşda olmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu ovamızda;

Kullanılan kapı fitili bâtınin kötü sızdırmazlık şpeşı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim sağlamlanabilir.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama altına düzenınmasına yardımcı Yangın Çıkış Kapısı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve müsait hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunmuş olduğu yapının içerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile bina muhtevai veya dışı kurulan Yangın Merdiveni Kapısı merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da yapı yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın Yangın Çıkış Kapısı kapkaloriın en baz kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok daha uygun ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar ederı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin kombine halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili vaziyet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Report this wiki page